Masterclass med Travis Heath

21/5 2019

En post-oppositionel narrativ praksis
Vi mødte Travis Heath på et narrativt seminar i San Diego, foråret 2017. Han tog os med storm. Hans vitalitet, menneskelighed og fokus på, hvordan det er at leve som farvet i USA, var overvældende. Han interviewede bl.a. 15 farvede med forskellig oprindelse fra forskellige uddannelsessteder om deres erfaringer med at leve i nutidens USA.

Travis Heath arbejder dels som underviser på et universitet og dels terapeutisk med især sorte unge, der har været involveret i vold og kriminalitet.

Han skriver følgende om denne workshop:
Valget af Donald Trump som præsident i USA har medført en splittelse, der dag for dag føles mere og mere begrænsende i den nuværende amerikanske tidsånd. Denne workshop fokuserer på at videreføre Ana Louise Keatings tanker om en post-oppsitionel praksis med praksisser fra narrativ terapi. Tilgangen vil blive eksemplificeret gennem en historie om samarbejdet mellem en 36 årig kvinde, der stemte på Trump, og mig selv (Travis Heath), der stemte på Hillary Clinton. Ifølge den dominerende nationale diskurs skulle vi to ikke kunne fordrage hinanden, og der skulle da slet ikke være grundlag for et terapeutisk samarbejde, men historien viser hvordan vi overvandt denne politiske binaritet og fandt en post-oppositionel tredje vej at gå – sammen.

Den 21. maj 2019, kl. 10-16.

Kr. 1.000 incl. moms. Morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe/te og kage inkluderet.

Arrangør: DISPUK, Snekkersten

Kurset er sat på oversigten af DISPUK v. Allan Holmgren.

Læs mere om arrangementet på www.dispuk.dk/2019/19-828.aspx.

Tilbage til kursusoversigten.

Medlemslogin


Medlemsnummer:
Kodeord: