Ud over rampen med retorikken

23/11 2020

DET VAR VÆRET SÅDAN EN STOR HJÆLP AT FÅ INDBLIK I VÆRKTØJERNE. DET GØR MIN FORBEREDELSE LETTERE OG MERE KREATIV. VÆRKTØJERNE ER MED TIL AT TAGE TOPPEN AF MIN NERVØSITET OG GØRE MIN PRÆSENTATION BEDRE!
At undervise og holde kurser, foredrag og oplæg er en integreret del af mange lederes, konsulenters, supervisorers og psykologers hverdag.

Mange af os kaster os ud i det uden egentlig at kende de retoriske teknikker til at engagere publikum, fortælle historierne, strukturere stoffet eller have det fængende kropssprog. Som regel går det godt. Men hvor godt kunne det ikke blive, hvis vi fik et indblik i de retoriske værktøjer?

Den 23.november 2020 har vi inviteret ph.d. i retorik Heidi Jønch-Clausen til at holde en workshop i retorik, hvor du vil få mulighed for at arbejde med dit eget materiale og få retorisk feedback på alt fra situationsforståelse og struktur til storytelling og krop og stemme.

Kom med og bliv en endnu skarpere mundtlig formidler!

Heidi Jønch-Clausen ph.d. i retorik og ledelsesrådgiver i Ploug og Niemann Ledelsesrådgivning. Heidi er tidligere adjunkt i Center for Journalistik, Syddansk Universitet. Hun har siden 2012 undervist private og offentlige ledere på Syddansk Universitets masterfag i fagene Strategisk Kommunikation og Ledelseskommunikation. Heidi holder kurser og foredrag om mundtlig og skriftlig retorik og blander sig i den politiske debat med retoriske analyser. Heidi hjælper blandt andet ledere, konsulenter og psykologer med at få større gennemslagskraft i det mundtlige rum.

Forberedelse:

Hvis det er muligt, så tag en bid med fra noget, du selv skal undervise i eller fremlægge. Hvis du ikke lige har noget, men gerne vil have mere gennemslagskraft, så kom endelig alligevel. Vi lover dig, at det bliver lærerigt!


Praktiske oplysninger

Tid: 23. november 2020 kl. 09.00-16.00
Sted: Stengade 51, 2. sal, 3000 Helsingør.
Pris: 1.800,- kr. ex moms inkl. forplejning. Ved tre eller mere fra samme arbejdsplads gives 10% i rabat.

Tilmelding

Tilmeld dig via hjemmesiden.

Arrangør: inpraxis

Kurset er sat på oversigten af Dorte Lund-Jacobsen.

Læs mere om arrangementet på inpraxis.dk.

Tilbage til kursusoversigten.