Michael White er død

Efter et pludseligt hjertetilfælde døde den narrative terapis grundlægger fredag den 4. april 2008 (svarende til om morgenen den 5. april dansk tid).

Michael White gik bort efter fire dage på et hospital i San Diego, Californien, USA, hvor han lige havde gennemført en tre-dages workshop på The Center for Therapeutic Collaboration. Han faldt om med åndedrætsbesvær på en fiskerestaurant mandag aften og blev straks ført til en intensivafdeling.
Han døde omgivet af familie, venner og kolleger.

Denne helt uventede nyhed kom som et chok for mange af de mennesker, som han og hans ideer har påvirket. De fleste af os er blevet inspireret af hans tanker, mange har benyttet sig af hans ideer i praksis, nogle af os har haft den fornøjelse at oplee ha på en workshop, og nogle få har kendt ham personligt. Uanset hvilen relation, kan vi uden at overdrive sige, at STOK ikke havde været det samme uden ham.

For kort tid side forlod Michael White det Dulwich Centre, som han var med til at grundlægge, og sttede sit eget Adelaide Narrative Therapy Centre.
Du kan læse mere og entuelt sende et par ord på hjemesiderne for hhv. Dulwich Centre og Adelaide Narrative Therapy Centre.

Jacob Mosgaard
STOKs bestyrelse