Hilsen fra Jacob Holdt:

Kære deltagere i STOK konferencen

Det var utrolig hyggeligt at være sammen med jer ....selv om I ikke er ligeså gode til at feste natten lang som mine venner i KKK :-)

Desværre blev mit indlæg alt for kort og jappet og uden lejlighed til at stille spørgsmål. Så derfor har jeg lyst til at sende jer lidt supplerende materiale her.

Her kan I se en film med en langt mere udførlig skildring af hvordan det gik mine venner fra Amerikanske Billeder i årene siden hen.

Baggrundshistorien om klanlederen Jeff Berry fortæller jeg langt mere om i mine to lange artikler  mine hjemmesider om gruppen.

Jeg nåede ikke at "overbevise" jer om hvorfor I er værre racister end KKK    :-) 
Så prøv at følge mig i bevisførelsen i
 min billedbog om 
hvorfor "vores" racisme er farligere end Ku Klux Klans.

Og se endelig filmen om hvordan jeg fik USA´s største klanleder ud af Ku Klux Klan.

De fleste af mine hjemmesider handler om racisme. Her har jeg lavet en billedbog om hvordan jeg mener at vi bliver racister Jeg tror at min fortolkning her minder meget om jeres egen måde at anskue problemerne på i STOK. 

Her kan I se mit lysbilledshow om racisme på engelsk. 

Jeg bruger i øvrigt Facebook til at føre lange debatter med mine venner og til udfordre dem omkring deres racisme. 
Hvis I har lyst til at deltage kan I kople jer på her: Facebook.com/Jacob.Holdt

De kærligste hilsner

Jacob Holdt
Gernersgade 63
1319 København K
Danmark
Tlf. : +45 33 124412
Mobil: +45 20 32 44 12
E-mail: 
Jacob@Holdt.us 
og
JacobHoldt@american-pictures.com
Facebook: Facebook.com/Jacob.Holdt
 


Hvis mit e-mailsvar var for kort og ikke-fyldestgørende grundet travlhed, kan du finde uddybende materiale på mine 22.438 hjemmesider under:

www.american-pictures.com
 

Min kalender hvor du kan se om et af mine foredrag er i din omegn eller - hvis du ønsker at arrangere et - om jeg er ledig på en ønsket dato.

Liste over mine ca. 6.500 tidligere foredrag opdelt efter gymnasier, højskoler, AOF, navne på arrangører, lande osv. samt topscorerne indenfor de enkelte skoletyper.

Min bog Amerikanske Billeder sat op som verdens største online billedbog.

Mine artikler og kronikker gennem årene om alt fra racisme, Tibet, ulandshjælp, bibel- og oldtidshistorie, vold, spionage, byplanlægning osv.

Videoer og dokumentarfilm om mit arbejde med racisme og integration.

Anmeldelser af mine forestillinger - dog kun fra amerikanske aviser. Efter 21 års turneer og 1500 foredrag i Danmark er showet Amerikanske Billeder endnu ikke blevet anmeldt i en dansk avis!

Mit fotogalleri - for forlag, tidsskrifter og museer, der ønsker at bruge mine billeder fra USA, Bolivia, Nepal, Guatemala, Nicaragua, Thailand, Haiti, Namibia og Kosovo.

Om mit nyeste show: "Inkaernes børn - med prins Joachim hos Bolivias Indianere" med masser af billeder af Joachim og sågar en "fanside" for ham.
 

Og lidt fra min megen "spildtid" som foredragsholder ude på de lidet underholdende landeveje:
 

Slægtsforskning med et klikbart stamtræ rummende over 10.000 af min families direkte forfædre gennem 150 generationer eller 4.100 år tilbage i tiden. Klik dig fra mine børn direkte tilbage til deres x-tipoldefædre Augustus, Herodes, Alexander den Store og 1100 andre konger, kejsere og faraoer.

Kendte forfædre: Eller se min families slægtskab med de personer, som i levende live snakkede med eller var venner med Jesus, Johannes Døberen, Paulus, Sokrates, Platon, Sofokles, Perikles, Kleistenes (demokratiets opfinder) og andre som formede den moderne humanisme..... ja, sågar brevvekslede med Jesus:

Kendte danskere: Eller gransk vort slægtskab - eller måske dit eget - med dem som formede Danmarkshistorien, den danske kunst, litteratur og videnskab såsom Grundtvig, Brorson, Hans Tausen, Blicher, Tordenskjold, Niels Ebbesen, Regnar Lodbrog, Absalon, Tycho Brahe, H.C. Ørsted, Niels Bohr og interessante kvinder som Leonora Kristine, Marie Grubbe og Den Hellige Birgitta.

Er man ikke blevet til meget selv, kan man jo altid pynte sig med lånte fjer!

Vore slotte: Mit nyeste tidsfordriv i den megen spildtid på landevejen består i at "tilbageerobre" de hundredvis af danske slotte og herregårde, som jeg kan dokumentere har tilhørt min familie. De er jo fortrinlige overnatningssteder på mine turneer !!!

Glorie: Og skulle du sluttelig - efter denne e-mail - have lidt svært ved at se min helgen-glorie, - ja, så vil jeg også forsøge at pudse denne lidt op ved at vise hvor meget helgenblod, der løber i min families årer - direkte nedstammende fra over 30 helgener og endog enkelte af paverne, som kanoniserede dem!!!