Livet med traumer - set indefra

28/5 2019

”Hvor der er videnskab, er der ikke altid lidenskab”. Sådan siger Karin Dyhr om sine mangeårige erfaringer i psykiatrien som patient. Hun har netop udgivet en ny bog ”Ude af mig selv. Dissociation hos mennesker med tidlige traumer”, og i den anledning har vi (igen) inviteret hende til et af vores pit-stop arrangementer.
Karin Dyhr vil på denne eftermiddag tage afsæt i sine egne og andres personlige erfaringer med traumatiske oplevelser, og hun vil som altid dele generøst ud af sin historie: Hvilken indflydelse havde 19 år med incest på hendes tanker og følelser? Hvordan udviklede det psykiske forsvar mod overgrebene sig til en svær borderline-personlighedsforstyrrelse, der medførte en 17 års ”karriere” som svingdørspatient med omkring 80 indlæggelser på psykiatrisk hospital? Samtidig vil Karin Dyhr også fremhæve, hvad der havde betydning for, at hun blev rask og nu lever et helt og godt liv uden nogen kontakt til det psykiatriske system.
Særligt tager Karin Dyhr Daugaard os med ”ind” i oplevelser med at være ”ude af sig selv”. Disse erfaringer giver nye og inspirerende perspektiver til os, der samarbejder med børn, unge eller voksne, der også i perioder af deres liv har stået i oplevelser af at føle sig ”ude af sig selv”.
Vi har (igen) inviteret Karin Dyhr Daugaard til inpraxis, fordi det er afgørende, at vores praksisformer (også) udformes i et tæt samspil med, hvordan livet med traumer opleves ”indefra”. Gennem Karins fortællinger får vi nye handlemuligheder og veje at gå i enten det terapeutiske eller pædagogiske arbejde. Veje der netop ikke er en videnskab, der udelukker lidenskaben…
Der vil blive rig mulighed for spørgsmål og debat.

Arrangør: Inpraxis, Aarhus

Kurset er sat på oversigten af Anne Stærk.

Læs mere om arrangementet på https://www.inpraxis.dk/kursus/pitstop-aarhus-karin-dyhr.

Tilbage til kursusoversigten.

Medlemslogin


Medlemsnummer:
Kodeord: